Szenvedélyünk a gyűjtés - Törös Judit

2023. június 21. szerda 18:00

A Szenvedélyünk a gyűjtés egy új beszélgetéssorozat a The Spaceben, ahol Bérczi Linda neves hazai gyűjtőkkel arról beszélget, hogy mi a motivációjuk, mit szeretnek a műgyűjtésben, mi vezette őket a saját területük felé, és hogyan épül fel a gyűjteményük.

Részvételi díj: 2500 Ft
We can host only 30 people at the event.

A június 21-i beszélgetésen Törös Judit műgyűjtőt, a Törös Ügyvédi Iroda tulajdonosát, a Vállalható Üzleti Kultúráért nagykövetét kérdezi Linda a gyűjteménye jellegéről, gyűjtési szokásairól.

13 évig egy hazai tulajdonú, de nemzetközi ügyfeleket kiszolgáló, közepes méretű ügyvédi irodában dolgozott, majd 2012-ben alapította meg saját ügyvédi irodáját, melyben ma 15 kollégájával együtt dolgoznak. A Törös Ügyvédi Iroda büszkén vállaltan egy női közösség, melyben a magas szintű szakmai munka mellett a kreativitás, és az empátia is nagy szerepet kap. A Törös Ügyvédi Iroda pro bono tevékenysége által kiemelt szerepet vállal több alapítvány, illetve civil szervezet életében, melyre tekintettel 2022-ben az iroda elnyerte
a Magyar Ügyvédi Kamarától az Év Pro Bono Ügyvédi Irodája címet. Az iroda pro bono tevékenységével többek között részt vett a Petőfi Irodalmi Múzeum és az Interart Alapítvány által alapított Kassák kortárs művészeti díj létrehozásában. Törös Judit maga is több alapítvánnyal dolgozik szorosan együtt, így kuratóriumi tagja az Esztergomi Gyermekotthon mellett működő VADVIRÁGOK Alapítványnak, és a Romaster Alapítványnak, és nagykövete
a Bridge Budapest által létrehozott Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezésnek.

Judit a műpártolást, és a gyűjtés szeretetét elsősorban édesapjától hozza, és a kortárs műgyűjtésre is egyfajta társadalmi felelősségvállalásként is tekint.

Registration

Köszönjük!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy regisztráltál a programra!
Hamarosan kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail a hello@thespace.hu-ról érkezik 24 órán belül.
Ha mégsem, úgy kérünk először nézd meg a spam (levélszemét) mappát a levelezőrendszeredben, vagy gmail esetén a Frissítések fül alatt és ha ott sem találod akkor küldj nekünk egy e-mailt a hello@thespace.hu email címre.

Hamarosan találkozunk!