Szenvedélyünk a gyűjtés - Tóth Csaba

2023. május 31. szerda 18:00

A Szenvedélyünk a gyűjtés egy új beszélgetéssorozat a The Spaceben, ahol Bérczi Linda neves hazai gyűjtőkkel arról beszélget, hogy mi a motivációjuk, mit szeretnek a műgyűjtésben, mi vezette őket a saját területük felé, és hogyan épül fel a gyűjteményük.

Részvételi díj: 2500 Ft
A programon maximum 30 fő vehet részt.

A beszélgetésen Tóth Csaba televíziós szakembert, műgyűjtőt kérdezi Linda a gyűjteménye keletkezéséről, kedvenc műtárgyairól és még sok másról.

Tóth Csaba jogászként kezdte a pályáját, a kétezres évek elején a Partos és Noblet Lovells nemzetközi ügyvédi irodában dolgozott senior ügyvédként, majd 2009-től csaknem tíz éven át
a Chello Central Europe, majd az AMC Networks Central and Northern Europe regionális jogi igazgatójaként tevékenykedett. 2017-ben váltott és az AMC Networks közép-európai saját gyártásáért lett felelős, ebből az időszakból számos sikeres ismeretterjesztő sorozat, magazinműsor, talkshow és más televíziós produkció kreatív produceri munkája fűződik
a nevéhez. 2021 májusától a neves televíziós produkciós cég, a Scripted Productions új divízióját is vezeti, ahol kifejezetten a heti sorozatok és streaming tartalmak fejlesztéséért és gyártásáért felel.

Munkája mellett a Mosoly Alapítvány kuratóriumának és a francia Pompidou Központ támogatói bizottságának is tagja, szenvedélye a kortárs műgyűjtés.
A beszélgetés során megtudhatjuk, hogy hogy a jogi pálya és a filmes karrier mellett hogyan kezdődött és milyen szerepet tölt be a műgyűjtés Csaba életében.

Regisztráció

Köszönjük!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy regisztráltál a programra!
Hamarosan kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail a hello@thespace.hu-ról érkezik 24 órán belül.
Ha mégsem, úgy kérünk először nézd meg a spam (levélszemét) mappát a levelezőrendszeredben, vagy gmail esetén a Frissítések fül alatt és ha ott sem találod akkor küldj nekünk egy e-mailt a hello@thespace.hu email címre.

Hamarosan találkozunk!