Szenvedélyünk a gyűjtés - Hetényi Csaba

2023. július 26. szerda 18:00 - 20:00

A Szenvedélyünk a gyűjtés egy új beszélgetéssorozat a The Spaceben, ahol Bérczi Linda neves hazai gyűjtőkkel arról beszélget, hogy mi a motivációjuk, mit szeretnek a műgyűjtésben, mi vezette őket a saját területük felé, és hogyan épül fel a gyűjteményük.

Részvételi díj: 2500 Ft
A programon maximum 30 fő vehet részt.

A július 26-án, 18 órakor kezdődő beszélgetés meghívottja Hetényi Csaba közgazdász, 
a Hetényi-Gonda Gyűjtemény tulajdonosa tartja, aki megosztja velünk, hogy hogyan változott az ízlése a kezdetekhez képest.

Csaba tapasztalt vezető, aki különböző iparágakban dolgozott, jártas az üzletfejlesztésben,
a menedzsmentben, az induló vállalkozásokban, a vállalati pénzügyekben és
a projektmenedzsmentben.

Feleségével, Gonda Gyöngyivel lassan tizenöt éve váltak a műgyűjtés szerelmesévé és azóta gazdagítják a Hetényi-Gonda Gyűjteményt.
Szerteágazó kollekciójukra jellemző, hogy nem egy megfogalmazott koncepció mentén választják ki a művészeti tárgyakat, sokkal inkább érzelmi alapon hoznak döntést, több stílus is képviseli magát gyűjteményükben.
A beszélgetés során feleleveníti, hogy gyűjtői pályájuk első lépése honnan eredeztethető, megtudhatjuk, hogy miért váltak meg a kezdeti vételektől és hogyan fordult érdeklődésük
a kortárs művészet felé.

Regisztráció

Köszönjük!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy regisztráltál a programra!
Hamarosan kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail a hello@thespace.hu-ról érkezik 24 órán belül.
Ha mégsem, úgy kérünk először nézd meg a spam (levélszemét) mappát a levelezőrendszeredben, vagy gmail esetén a Frissítések fül alatt és ha ott sem találod akkor küldj nekünk egy e-mailt a hello@thespace.hu email címre.

Hamarosan találkozunk!