Artist Talk - Bérczi Linda beszélget Robitz Anikóval

2023. augusztus 2. (szerda) 18 óra

Már egészen fiatal koromtól kezdve, időről időre szembejöttek képek, amik nem mentek ki a fejemből. Elraktároztam őket és azt hiszem, ezek a fotók vezettek oda, hogy később magam is készítsek fényképeket. Kis idő múlva rátaláltam arra, hogy mit keressek és hogyan mutassam meg.” – meséli Anikó, aki utazásai során számos várost ábrázolt már sajátos látásmódja szerint.
Legújabb fotósorozata a Guatemalában és Mexikóban tett látogatása során készült, ahol nagy hatással volt rá a maja kultúra.

Közép-Amerikáról és a maja kultárával kapcsolatban szerzett ismereteiről Bérczi Linda, a galéria vezetője kérdezi a The Space galériában a Mundo Perdido / Elveszett világ című kiállítása kapcsán.
A beszélgetés során többek között a maja szinek szimbólikájáról, művészetről, tudományról, illetve a maja-kicse indiánok szent könyvéről, a Popol Vuhról is sok mindent megtudhatunk.

Az esemény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött.

Maximum létszám: 30 fő.

Regisztráció

Köszönjük!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy regisztráltál a programra!
Hamarosan kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail a hello@thespace.hu-ról érkezik 24 órán belül.
Ha mégsem, úgy kérünk először nézd meg a spam (levélszemét) mappát a levelezőrendszeredben, vagy gmail esetén a Frissítések fül alatt és ha ott sem találod akkor küldj nekünk egy e-mailt a hello@thespace.hu email címre.

Hamarosan találkozunk!