Mindenki volt gyerek… – workshop 2

2023. december 16. (szombat) 10 óra

A Hintalovon Művészeti Projekt – Mindenki volt gyerek című kiállításhoz kapcsolódóan Gyurkó Szilvia, a Hintalovon alapítvány alapítója mesél a gyermekjogokról.

Mindenki volt gyerek, de nem minden gyerekkor volt ugyanolyan. A kiállításhoz kapcsolódó workshopon beszélgetünk arról, hogy milyen ma gyereknek lenni Magyarországon, hogyan érvényesül a gyerekek joga az erőszakmentességhez, a támogatáshoz és a gondoskodáshoz. Meg persze azt a kérdést sem kerüljük meg, hogyan lehet felnőttként jól lenni, ha a gyerekkor nem volt ideális.

Fajgerné Dudás Andrea a kortárs magyar képzőművészet egyik legizgalmasabb és legkomplexebb alkotója: festő, performance művész, feminista, és nem utolsó sorban Édesanya. A kiállításra készített festményét a homokterápia inspirálta. Ehhez kapcsolódóan egy megrázó, ám tanulságos performansszal készül az eseményre.

Várunk mindenkit szeretettel!

A workshop ingyenes de regisztrációhoz kötött.
A programon maximum 20 fő vehet részt.

Regisztráció

Köszönjük!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy regisztráltál a programra!
Hamarosan kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail a hello@thespace.hu-ról érkezik 24 órán belül.
Ha mégsem, úgy kérünk először nézd meg a spam (levélszemét) mappát a levelezőrendszeredben, vagy gmail esetén a Frissítések fül alatt és ha ott sem találod akkor küldj nekünk egy e-mailt a hello@thespace.hu email címre.

Hamarosan találkozunk!