Belső Erőforrás Breathwork

2024. július 24. (szerda) 18:30

Szeretettel meghívunk benneteket egy belső utazásra, ahol a művészet és a légzés gyógyító ereje találkozik. Fedezzük fel milyen kapcsolódni a bennünk rejlő biztonságos közeg megtartó erejével egy mélyreható légzési technika segítségével, egy különleges helyszínen: a Safe Space című kiállítás alkotásai között.

A mikrokörnyezetünk védelmi térré alakítása életünk során szükségszerű gyakorlattá válhat a jelenünkben tapasztalható mikroszintű és globális anomáliák és válságok közepette. A légzés gyakorlata során lehetőséget kapunk saját magunktól, hogy megérezzük hogyan tudunk hatékonyan adaptálódni a környezetünkhöz. Hogyan hozhatunk létre és gondozhatunk olyan belső közeget, amelyen keresztül nem csak túlélünk, hanem boldogulunk is a jelen világban. Hol és mi a saját magunk nyugvópontja?

Mindehhez inspirációt meríthetünk a körülöttünk elhelyezett alkotásokból, amelyek a safe space fogalmát járják körül és a művészek szubjektív értelmezésén keresztül reflektálnak a biztonságos környezet személyes, társadalmi, egzisztenciális és ökológiai aspektusaira.

Regisztráció

Köszönjük!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy regisztráltál a programra!
Hamarosan kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail a hello@thespace.hu-ról érkezik 24 órán belül.
Ha mégsem, úgy kérünk először nézd meg a spam (levélszemét) mappát a levelezőrendszeredben, vagy gmail esetén a Frissítések fül alatt és ha ott sem találod akkor küldj nekünk egy e-mailt a hello@thespace.hu email címre.

Hamarosan találkozunk!