Szolgáltatások

Művészeknek

Szeretnéd céltudatosabban építeni a művészeti karriered? Szeretnél kiállítani, megjelenni, ismertebbé válni? Aktívabb online jelenlétet szeretnél, de nem tudod hogy fogj neki? Kiállításra készülsz és szeretnéd kihozni belőle a legtöbbet? Nemzetközi figyelemre vágysz, esetleg jogi tanácsra van szükséged? Kéne egy jó portfólió? Pályáznál, de nem tudod hol keresd a neked szóló pályázatokat és hogy fogj neki? Esetleg inkább alkotnál mint pályázatokat írnál?

Művészeti szakembereknek, szervezeteknek

Kitaláltál egy jó programot, projektet és kéne egy kis segítség, valaki aki átbeszéli veled a megvalósítás részleteit? Művészettörténészként végeztél és szeretnél belelátni a kurátorok világába, netán az első kiállításodra készülsz kurátorként és szeretnéd ha valaki támogatna a folyamatban? Van egy jó koncepciód és helyet keresel a bemutatására? Érdekel a képzőművészeti menedzsment, de nem látod tisztán a benne rejlő lehetőségeket?  

Leendő vásárlóknak, gyűjtőknek

Érdekel a kortárs képzőművészet és mélyebb ismeretekre tennél szert a témában? Szeretnél műalkotást vásárolni, de nem tudod hogy kezdj neki? Jó lenne ha valaki bevezetne a kortárs művészek, galériák világába, segítene, hogy hol tudsz tájékozódni, hogy érdemes a vásárlást, gyűjtést elkezdeni?  

Egyéb szolgáltatások

Egyéb kérdésed lenne ami a képzőművészethez kapcsolódik?
Amiben szintén tudunk segíteni:

  • Branding
  • Pr és marketing
  • Cégeknek művészeti programok szervezése
  • Képzések, kurzusok szervezése